• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Daniel Opriţa e optimist după eşecul la scor al lui Juventus Bucureşti la debutul în Liga 1, 0-3 contra lui Dinamo: nu îşi face griji în privinţa retrogradării.

"Ne batem până la final, dar nu la retrogradare, cum cred mulţi. A fost un rezultat mare faţă de ce a fost în teren. Mulţi jucători au debutat în prima ligă, ne-am dat puţin cu capul de zid, însă am încredere că o scoatem la capăt. S-a rupt jocul în minutul 55, la acea eliminare. Nu am cedat, am încercat să egalăm, chiar să câştigăm. Puteam să învingem, în prima repriză am avut situaţii bune, dar e greu când nu dai gol la ocaziile pe care le ai contra unei echipe mai bune. Ei te taxează, la prima ocazie îţi dau gol. A fost greu să revenim", a declarat antrenorul nou-promovatei în prima ligă.

Opriţa a revenit la Ploieşti, pe arena fostei sale echipe, Petrolul, unde Juventus va disputa toate meciurile de pe teren propriu din actualul sezon al Ligii I.

"Noi jucăm în deplasare toate meciurile, sau pe teren neutru. O să ne fie greu pentru că suntem echipă mică şi nu avem nici susţinerea suporterilor. Mă bucur că am revenit la Ploieşti, mă aşteptam însă la o susţinere mai mare din partea ploieştenilor. Îi aşteptăm să ne susţină pentru că avem nevoie de ei", a mai spus Opriţa.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT