• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus București - FCSB 1-2. Imediat după meciul de la Ploiești, Daniel Oprița a anunțat că își dă demisia, după ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă la clubul din Colentina.

Așa a vrut Dumnezeu, să îi iasă lui Dică, să meargă mai departe și eu să o iau de la capăt. Forță mai am, dar nu din cauza jucătorilor. Sunt doi ani în care am lucrat la club și am pus suflet. Am pierdut doi ani din viață, a fost mult stres, sunt lucruri pe care le știm noi în interior și vreau să le țin pentru mine. Vă anunț că vreau să renunț. Și dacă aș fi câștigat renunțam. Am vorbit și nu mai are rost să continui, pentru că în acest mod îmi risc și sănătatea. Mă consum foarte mult, am făcut tot ce depinde de mine. Știți cum e... M-au lăsat frații și prietenii. Am plecat la luptă cu o șurubelniță să mă bat cu tancurile”, a declarat Daniel Oprița, la flash interview.

Ulterior, la conferința de presă, acesta a continuat:

Nu sunt perspective bune și mă lupt cu morile de vânt. Vreau să las specialiștii mai departe. Eu o iau de jos. Mă duc mai departe, și la Liga 2, și la Liga 3, dar eu mă duc să fac performanță. Eu am încercat, dar nu poți să te duci cu cuțitul și să te bați cu mitralierele și cu tancurile. Nu știu dacă altcineva putea să obțină mai mult de două puncte... Să vorbească specialiștii... Eu și dacă aș fi câștigat voiam să renunț. Voiam să renunț după o victorie.

Am vorbit cu domnul Chivorchian, dar hotărârea am luat-o. Am vorbit și cu staff-ul... De ce să mă consum eu mai mult decât trebuie? Mă doare stomacul, mă gândesc și acasă...”, a precizat Daniel Oprița în conferința de presă de după meciul cu FCSB.

Am vorbit și cu băieții, au încercat, dar acești băieți cu care m-am luptat la Liga 3, la Liga 2 sunt în stare să plece odată cu mine. I-am anunțat de la pauză. Eu nu sunt ca alții care au contract pe cinci ani și stau să ia banii. Eu sunt tânăr, o iau de la capăt și din Liga 3, și din Liga 2. Eu sunt capabil să muncesc”, a adăugat Oprița.

Am avut emoții, pentru că, la cum s-a desfășurat partida, credeam că puteam obține un rezultat favorabil. Îl puteam scoate la ultima fază... Îmi găsesc greu cuvintele... Practic, în zece oameni, am dominat-o pe Steaua. Nu știu dacă alte echipe au avut ocaziile pe care le-am avut noi cu Steaua. Îi felicit pe jucători, și-au dorit, jos pălăria... Asta e...

Eu zic că meritam să luăm cele trei puncte. Mă bucur că sunt fair-play (n.r. - pe Dică și Budescu, cei care au recunoscut că FCSB nu merita să câștige) și îi felicit pentru victorie”, a spus Oprița despre meci. Apoi, a comentat și penalty-ul ratat de Călințaru.

Am avut emoții... Așa a gândit el. Dacă dădea scărița aia și intra în poartă, îl felicitam, nu ziceam nimic. Au mai ratat și alți jucători, nu pot să-i iau capul, dar, la situația pe care o avem noi, putea să execute altfel”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT