• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Becali şi Armata păreau că se află pe aceeaşi lungime de undă, iar mulţi anticipau că pacea reprezintă doar o chestiune de timp. Patronul Stelei a ieşit însă la atac astăzi, continuându-şi discuţiile în contradictoriu cu Zisu şi Boroi, cei care ar vrea "să îl mulgă de bani".

"Într-o lună ne întoarcem în Ghencea. În câteva luni avem şi sigla", mărturisea Becali în urmă cu patru zile, în direct la Digi Sport. Mulţi au privit cu rezerve spusele patronului roş-albaştrilor, în condiţiile în care MApN-ul, în comunicatul oficial postat după întâlnire, nu dădea foarte multe detalii în acest sens. Între timp optimismul latifundiarului s-a mai temperat, el revenind la vechiul său conflict cu generalii din armată.

Deşi şi-a exprimat iar speranţa legată de faptul că va ajunge la un numitor comun cu ministrul Mihnea Motoc, Becali i-a înfierat pe alţi reprezentanţi ai CSA-ului.

"Acolo mai sunt şi nişte oameni care conduc CSA-ul şi zic să mai ia nişte bani de la Becali. Sunt nişte mincinoşi care îl influenţează pe ministru. Cer 2.000.000 de euro despăgubiri. Dar eu nu le-am adus pagube? Nu le-am adus beneficii, jucând cu marca pe piept în Europa? Ei trebuie să-mi dea bani. Să nu se ia cu mine la chestiuni juridice, că mă duce mintea. Ei vor să facă mişmaşuri, că s-a făcut licenţierea şi să plătească Becali înmulţint cu zece. Nu mă voi lăsa muls. N-aţi văzut că pe femeia care a făcut evaluarea a luat-o DNA-ul cu şpaga...", a explicat Becali la Sport.ro.

Altfel, de notat faptul că ieri ministrul a vorbit în premieră despre situaţia Stelei, el exprimându-şi speranţa că lucrurile vor intra pe făgaşul normal cât mai curând.