• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Hora și Săpunaru nu sunt singurii jucători de la Pandurii aflați în vizorul selecționerului. Edi Iordănescu a mărturisit că tatăl său i-a monitorizat și pe Nistor și Răduț. Antrenorul gorjenilor a mai dezvăluit că a încercat să-l aducă la echipă și pe George Țucudean.

Edi Iordănescu este încântat de programul naționalei înainte de turneul final din Franța. Tricolorii își vor măsura forțele cu Italia săptămâna viitoare, iar în primăvara va veni Spania la București. “Ne confruntăm cu echipe foarte mari, foste campioane mondiale, europene. Așa poate ne vom înțelege nivelul, exact unde suntem.”, a spus Edi.

Antrenorul Pandurilor are doi jucători, Hora și Săpunaru, convocați pentru amicalul cu squadra azzurra de la Bologna și speră ca la Euro să propună chiar mai multe nume: “Ce mă bucură este că atunci când am venit la Pandurii nu existau jucători la echipa națională. Acum sunt doi. Am înțeles că au mai fost doi în vizor și sunt monitorizați atent. Și mă refer la Răduţ și Nistor.”

După ce l-au convins pe Săpunaru să joace în Liga 1, gorjenii s-au interesat și de George Țucudean: “Nu știu dacă putem să ne ridicăm la nivelul pretențiilor pe care le are. A fost un contact acum ceva timp și nu s-a materializat. Nu știu dacă îi face bine să stea și doar să se antreneze, însă nu vreau să-i dau sfaturi. Dacă ar exista posibilitatea și s-ar redeschide această pistă, ar fi de interes pentru mine.” 

Țucudean a evoluat ultima oară în campionatul intern la Steaua, sub formă de împrumut de la Charlton.