• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - Astra 3-2. Portarul Astrei, Silviu Lung junior, a avut parte de momente dificile la meciul cu CFR, după ce Bilel Omrani l-a pus la pământ cu o minge şutată foarte puternic şi din apropiere după ce arbitrul îi sancţionase poziţia de ofsaid. Schimbat în minutul 25 cu Iliev, jucătorul a fost dus cu Salvarea la Spitalul de Urgenţă deoarece nu reuşea să-şi revină. Pentru că existau momente în care jucătorul era incoerent, medicii au fost precauţi şi l-au trimis la Spitalul de Neurologie din Cluj.

În aceste condiţii nici nu s-a mai pus problema ca Silvică să revină la Bucureşti cu restul echipei. Iar preşedintele Dani Coman a rămas şi el în Ardeal. De asemenea, alături de jucător a fost şi un unchi prezent la meci, iar în această dimineaţă la Cluj urma să ajungă tatăl jucătorului de la Astra, fostul internaţional Silviu Lung senior.

De obicei în astfel de situaţii nu prea se întâmplă ca jucătorul să rămână în spital, dar de data aceasta lucrurile au stat altfel. Pentru că a avut mai multe episoade în care nu părea stăpân pe ceea ce spunea, medicii îl vor ţine pe Silvică şi azi în spital, iar diseară sau mai degrabă mâine dimineaţă va fi supus unei rezonanţe magneto-nucleare pentru a fi siguri că nu există urmări. Azi, în jurul orei 11:00, fotbalistul era bine, glumea cu cei care sunt la el şi părea că şi-a revenit total.

Meciul de la Cluj a fost întrerupt în jur de 5 minute din cauza accidentării lui Lung. Omrani nu a primit cuvenitul cartonaş galben pentru că a şutat în minge după fluierul arbitrului.

VIDEO Momentul accidentării lui Lung jr: 

Galerie foto: