• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Împrumutat la Afumați în sezonul trecut, Valentin Costache a revenit la Dinamo și a impresionat în duelul cu Juventus București (3-0), chiar dacă a prins puține minute în duelul de la Ploiești, din prima etapă a Ligii 1.

Abia introdus pe teren de Cosmin Contra, în locul lui Adam Nemec, Valentin Costache a reușit imediat faza partidei de sâmbătă seara. În minutul 79, mijlocașul a primit o pasă de la Steliano Filip, apoi l-a ridiculizat pe Alex Benga și l-a găsit bine pe Bumba, șutul acestuia fiind însă apărat de Mingote.

"Am intrat și mi-am făcut datoria. Sper să o țin în continuare așa. Ne pregătim și pentru meciul cu Bilbao, este un adversar foarte greu. Mergem și jucăm cu ei, nu avem ce să pierdem. La Ploiești, fanii au venit în număr foarte mare și vreau să le mulțumim", a spus Costache.

Valentin Costache are doar 18 ani, iar în sezonul trecut a bifat 22 de meciuri în liga a doua, la Afumați, unde a marcat 6 goluri. El are și două selecții la naționala U17 a României, în 2014.

Fotbalistul născut la Videle a fost adus la Dinamo în 2014, de la Clubul Școlar Sportiv 2. Costache a debutat la 17 ani la Dinamo, în mandatul lui Mircea Rednic. La echipa a doua a roș-albilor, el a fost pregătit de Florin Bratu, care l-a lăudat în mai multe rânduri.