• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Patrick Petre a revenit ca adversar în Ştefan cel Mare şi a recunoscut că s-a simţit ca acasă pe arena pe care tatăl său a făcut istorie pentru Dinamo.

Tânărul mijlocaş a fost integralist şi a fost aproape de gol în meciul pe care Dinamo l-a câştigat cu 1-0 în faţa lui Sepsi Sf. Gheorghe.

"M-am simţit ca acasă, chiar îmi era dor să vin să joc aici, pe Ştefan cel Mare. Lumea într-adevăr m-a aplaudat, m-am simţit foarte bine.

Nu mi-am dorit neapărat să marchez, mi-am dorit să nu pierdem pentru că, până la urmă, sunt profesionist şi trebuie să dau ce e mai bun pentru clubul la care sunt.

Dar, în afară de asta, sunt dinamovist şi îmi doresc ca ei să câştige campionatul", a declarat Patrick Petre, la finalul meciului care a încheiat etapa a 7-a din Liga 1.

VIDEO: Ocazia lui Patrick Petre

Deşi victoria cu Sepsi este prima a "câinilor" după două eşecuri consecutive, Petre este convins că echipa care l-a împrumutat la Sf. Gheorghe are forţa de a lua titlul.

"De ce nu? De acum încep să-şi arate valoarea şi sunt sigur că vor fi acolo, sus, şi se vor bate până la sfârşit pentru campionat", a spus Patrick Petre.