• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Partida care se va disputa în această seară, în Grupa G a Europa League, între Hapoel Be'er Sheva şi FCSB are o importanţă foarte mare pentru ambele echipe. O victorie a bucureştenilor poate mări enorm şansele la calificare în primăvara europeană, cu 9 puncte după trei meciuri. Aşa cum o victorie e gazdelor le-ar da şi lor şanse mai mari pentru viitor, deoarece ar ajunge la 6 puncte. Însă pentru Becali contează mai ales banii: "E un meci de un milion de euro. Cum să nu ai emoţii la atâţia bani?", a spus Becali la ProX Patronul roş-albaştrilor ştie cine-i va câştiga meciul: omul care câştigă cel mai mare salariu de la echipă.

În absenţa lui Alibec, dar cu Teixeira pe teren, Becali îşi pune cele mai mari speranţe într-un joc bun al unui alt fotbalist luat de la Astra, Constantin Budescu. "Bai, tată, tu iei 300.000 euro ca să faci diferența. Și în Tănase îmi pun speranțe. Nu pot să-mi dau seama de ce e atacant, dar așa l-a văzut Dică şi probabil că el știe el ceva".

360.000 de euro oferă UEFA pentru o victorie în grupele Europa League
120.000 de euro primeşte fiecare echipă pentru un rezultat de egalitate
600.000 de euro ia cine câştigă grupă
200.000 de euro primeşte echipa care se clasează pe locul doi

"Avem jucători care-i pot înlocui pe Alibec şi pe Pintilii. Poate o să fie mai bine fără ei. Poate Nedelcu se va înţelege mai bine cu Popescu și poate Tănase va fi mai bun ca vârf. Dar e adevărat că Pintilii dă siguranță în meciurile importante și că Alibec poate inventa mereu ceva", a mai afirmat Becali.

Hapoel Be'er Sheva - FCSB se joacă azi, de la ora 20:00, meci care va putea fi urmărit în sistem LiveText pe digsiport.ro.