• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Accidentarea lui Silviu Lung junior l-a scos din calculele echipei naționale pentru meciul cu Danemarca, dar îi afectează și parcursul la Astra. Antrenorul Marius Șumudică a anunțat când va relua portarul pregătirile și ce condiții speciale va avea.

Pauza forțată a lui Silviu Lung (27 de ani) ar putea dura până la 3 săptămâni, iar atunci când va relua pregătirile va purta o cască, precum portarul Petr Cech sau, mai aproape de noi, Victoraș Astafei.

După șutul violent recepționat în bărbie, medicii i-au redescoperit goalkeeper-ului o microfisură, după cea suferită anul trecut, tot la un meci cu CFR Cluj, în Supercupa României.

"Din ce am vorbit cu medicul, Silviu Lung trebuie să ia o pauză de 2-3 săptămâni. Apoi va reîncepe efortul cu o cască. I-a fost redescoperită o fisură de maxilar. Mi-a spus doctorul niște oase, dar mi s-ar încurca limba, dacă le-aș spune. A suferit fisura în Supercupă, tot cu CFR și i s-a redescoperit acum. Îmi doresc din suflet să-și revină cât mai repede, unul dintre cei mai buni portari. Când arbitrul fluieră și tu din doi metri îi dai unui portar în gură... Nu cred că jucătorul CFR-ului a vrut, dar cred că trebuia să i se dea cel puțin cartonaș galben, dar nu mai vreau să vorbesc despre aceste lucruri", a declarat Marius Șumudică, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".

Pe lângă acțiunea naționalei cu Danemarca, Silviu Lung junior va rata, cel mai probabil, și dubla cu Viitorul: în Cupă (joi, 30 martie, ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1) și în Liga 1 (3 aprilie, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1). Dacă va relua pregătirile la 3 săptămâni distanță de la accidentare, va reveni pe teren, cel mai probabil, la meciul cu Steaua, programat pe 6 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT