• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

O fire nonconformistă, Gabi Tamaș a surprins la ultimul antrenament al Stelei înaintea derby-ului cu Dinamo, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 20:30.

Deși la București sunt doar 3 grade, iar vremea rece s-a instalat serios, Tamaș a făcut ședința de pregătire în tricou și pantaloni scurți, spre deosebire de colegii lui, marea majoritatea fiind îmbrăcați mult mai gros. De altfel, jucătorii străini au ales chiar să poarte o ținută de iarnă, cu mănuși și căciuli.

Titular indiscutabil în tricoul Stelei, omul care a adus victoria cu Osmanlispor, din UEFA Europa League (2-1), va face pereche în centrul apărării cu Moke.

La antrenamentul de marți a participat și Ovidiu Popescu, care va fi titular împotriva lui Dinamo, după ce s-a refăcut în urma accidentări pe care a suferit-o (entorsă la gleznă) în partida de la Chiajna, pierdută de Steaua, scor 0-1.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu Gabi Tamaș la antrenamentul Stelei:

Tamas antrenament

Echipa probabilă a Stelei: Niţă - Ovidiu Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic 

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.