• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Voluntari - FCSB. La primul meci în nocturnă disputat pe arena ilfoveană care îi poartă numele lui Anghel Iordănescu au fost prezente mai multe personalități din fotbalul românesc.

Pe lista celor aflați în tribune la meciul dintre FC Voluntari și FCSB se numără numele lui Mircea Lucescu, Gino Iorgulescu, Mircea Sandu, Ioan Andone, Ciprian Marica și Anghel Iordănescu.

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a luat loc la tribună oficială lângă actualul șef al LPF, Gino Iorgulescu, fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, și Ciprian Marica.

În fața acestora s-a aflat Mircea Lucescu, cel care s-a așezat lângă Gigi Becali și primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Odată cu meciul Voluntari - FCSB a fost inaugurată și instalația de nocturnă de pe stadionul Anghel Iordănescu, cea care a costat un milion de euro. Aceasta este dotată cu 1.700 de lucși, iar picioarele sunt cu zece metri mai scurte, întrucât arena este amplasată într-un culoar aerian.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT