• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Petrolul este pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 8 puncte, dar noul antrenor al prahovenilor, Constantin Schumacher, este optimist și spune că noua sa echipa se poate salva, dacă se vor face și transferuri, în această iarnă.

"Din ce am vorbit cu domnul patron, el va încerca să aducă jucatorii cât mai repede, să fim cât mai aproape de adevar, să încerce să le plătească salariile. Sper ca prin venirea noastră, Petrolul să fie echipa care să facă tot posibilul să scape de la retrogradare", a spus Schumacher.

Tehnicianul regretă plecarea lui Peterson Pecanha și speră ca Petrolul să nu mai piardă și alți oameni de bază.

"Sper ca Zoubir și Moussa să nu se transfere, pentru că avem mare nevoie de ei. Singurul jucător pe care eu îl vroiam și a plecat este Pecanha, dar având o clauză de reziliere nu putem să facem mai mult. Sper să facem un grup unit, pentru că aici cred eu că Petrolul a avut de suferit", a mai spus Schumacher.

Transferat de Petrolul în această iarnă, Michelle Paolucci, știe cum se pot salva ploieștenii de la retrogradare.

"Trebuie doar să câștigăm 2-3 meciuri și să devenim o familie în vestiar. Cu toții trebuie să aducem ceva special acestui club. Campionatul românesc nu este ca primele 4-5 din Europa, ca Anglia sau Spania, dar e imediat după", este convins italianul.