• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Iuliu Mureșan i-a asigurat pe suporterii celor de la CFR Cluj că echipa nu se va despărți de cel mai bun jucător al său în prima parte a sezonului. Deși se află în ultimele 6 luni de contract, Cristi Bud va rămâne în Ardeal.

Mureșan susține că clubul pe care-l conduce nu a fost contactat de nicio echipă pentru Bud, dar recunoaște că jucătorul a primit o ofertă de a pleca de la CFR. Președintele ardelenilor susține însă că atacantul l-a asigurat că va rămâne în Gruia și a povestit cum l-a readus la echipa condusă de Vasile Miriuță.

”Pentru Cristi Bud nu am primit ofertă, a primit el prin intermediul unor impresari; dar noi, clubul, nu am primit nicio ofertă. Noi avem nevoie de Bud. El când a venit din străinătate nu avea unde să se ducă, voia să se ducă la Baia Mare.

M-a sunat și m-a rugat să-l iau înapoi pentru că vrea să se relanseze și l-am luat fără să clipesc. Cred că el are o datorie față de noi și față de mine în special. El este în ultimele 6 luni de contract, dar am avut o discuție cu el și mi-a zis că va rămâne la noi”, a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport Special.

78 de meciuri a disputat Bud pentru CFR Cluj, reușind să marcheze 29 de goluri, din 2010 și până în prezent. Trebuie spus că atacantul de 31 de ani a mai fost împrumutat sau cedat definitiv la alte cluburi.

17 jocuri și 11 goluri are Bud pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT