• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Sorin Drăgoi, președintele celor de la ACS Poli Timișoara, este candidatul-surpriză al Ligii 1 la algerile pentru șefia LPF, pe lângă actualul președinte Gino Iorgulescu. Adrian Neaga, managerul sportiv al clubului de pe Bega e convins că Drăgoi va fi începând de luni noul președinte al LPF.

Contracandidatul lui Gino Iorgulescu ar beneficia de sprijinul a 10 cluburi din Liga 1, în condițiile în care nu apucat încă să poarte discuții cu reprezentanții a trei echipe. Practic, dacă informațiile prezentate de Neaga sunt adevărate, Drăgoi va primi votul a 10 din cele 11 formații cu care a discutat.

"Cred că va avea câștig de cauză. Am stat la o cafea cu dânsul și am văzut că îl sună cluburile din țără, din Liga 1, care sunt dornice de o schimbare. A încercat să se întâlnească cu toți reprezentanții cluburilor din Liga 1. Nu s-a întâlnit cu Gică Hagi, care nu a avut timp, cu Gigi Becali și cu domnul de la Gaz Metan Mediaș. Până luni se pot întâmpla multe, dar cred că domul Drăgoi este în măsură să conducă LPF pentru că am văzut ce a făcut la Timișoara. Dacă nu era dânsul, clubul era de mult dispărut de pe prima scenă. Din ce știu eu, are 10 voturi în momentul de față, inclusiv al meu" a declarat Rică Neaga în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Luni, 23 octombrie vom afla însă cine a avut dreptate, ținând cont că în urmă cu câteva zile Gigi Becali, unul din susținătorii actualului președinte declara la emisiunea Fotbal Club că "Gino Iorgulescu va câştiga, are 10 voturi la ora asta. Pentru al 11-lea trebuie să discute cu Negoiţă, deci probabil îl va vota şi Dinamo".