• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Mihai Pintilii (32 de ani), unul dintre fotbaliștii exponențiali ai celor de la FCSB, din ultimii ani, are pe masă o ofertă din Arabia Saudită, una superioară financiar actualului contract pe care mijlocașul îl are la gruparea roș-albastră.

Cum de la 1 iulie va intra în ultimele șase luni de contract, Pintilii poate semna cu orice club dorește, fără nicio sumă de transfer, dacă tranzacția se va oficializa la 1 ianuarie 2018. Numai că internaționalul român le-a transmis șefilor clubului că a refuzat oferta din Arabia și că vrea să-și încheie cariera la Steaua.

”Pintilii este motorul Stelei și a refuzat inclusiv el oferta venită din Arabia Saudită. Îl știu foarte bine pe Mihai și nu este omul care să alerge după bani.

El va rămâne mereu în familia Stelei, chiar într-o funcție de conducere, asta se va întâmpla cu el în secunda doi după ce se va retrage! Gigi Becali îl iubește ca pe fiul lui și va rămâne pe viață la Steaua”, a spus Anamaria Prodan pentru Gazetă.

Chestionat telefonic de către Digi Sport, Gigi Becali a spus că nu știe de nicio ofertă și că nici jucătorul nu i-ar fi solicitat un document prin care să-și poată negocia o eventuală plecare.

"Pintilii mai are contract până în iarnă. Mie nu mi-a cerut nicio hârtie că ar vrea să plece. Dacă vrea să plece, eu nu am nimic împotrivă, dar va trebui să-mi dea câteva sute de mii de euro." - Gigi Becali, pentru Digi Sport

6 luni de contract mai are Pintilii cu FCSB

32 de ani are Pintilii