• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB primește luni seară, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, vizita Viitorului într-o veritabilă "finală" a campionatului. Echipa lui Laurențiu Reghecampf are un avans de 3 puncte în fața grupării lui Gică Hagi și în cazul unui succes se poate distanța decisiv în lupta pentru titlul din Liga 1.

Contactat telefonic în cadrul emisiunii "Fotbal Club" de la Digi Sport, Victor Pițurcă a prefațat "finala campionatului". Deși o vede pe FCSB principala favorită în lupta pentru titlu, fostul selecționer anticipează un duel extrem de interesant între ocupantele primelor două poziții din clasamentul Ligii 1.

"Se poate întâmpla orice. Dacă echipa lui Hagi va prinde un moment bun cum a prins în meciul tur, când a câștigat, poate să câștige și acum. Nu e ușor să ții același ritm cu o echipă care are și mulți jucători tineri. Nu sunt nici jucători atât de valoroși, încât să spunem că dacă joacă mai slab câștigă. Trebuie să joace la nivel foarte înalt ca să câștige" a declarat fostul selecționer.

Pițurcă a ținut să laude proiectul lui Gică Hagi și a recunoscut că doi jucători din formația care a terminat sezonul regulat pe prima poziție i-au atras atenția. Sunt aceiași doi pe care și Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să-i transfere la FCSB.

"Ce a reușit Hagi cu echipa aia cred că foarte puțini reușeau și aici este meritul lui. Sunt unii jucători tineri care au și calitate, Nedelcu, Coman. Ca și valoare, ei pot să crească la fiecare meci. Încă nu au însă o valoare atât de mare încât să-ți garanteze că o să câștige un meci chiar dacă joacă mai slab" a încheiat Pițurcă.

FCSB - Viitorul se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, 24 aprilie 2017, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro