• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Etapa a 12-a a Ligii 1 se va încheia cu cel mai așteptat meci al rundei, cel dintre CS U Craiova și Dinamo. Pentru olteni rivalitatea cu roș-albii este deja notorie, astfel că elevii lui Gheorghe Mulțescu sunt montați pentru a face un meci mare.

Rămas fără echipă și un susținător declarat al Craiovei, Victor Piţurcă nu merge să o susţină pe CS U Craiova în derby-ul cu Dinamo, de la Severin, însă speră că nu va lipsi de la inaugurarea noului stadion din Bănie.

”Mi-aș fi dorit ca acest meci să se joace la Craiova, dar din păcate iată că nu sunt condiții. Va ieși un joc bun, sper să vad un spectacol. Să câștige echipa cea mai bună”, a declarat Victor Pițurcă.

Deși ocupă locul 2 în campionat, Pițurcă nu crede că oltenii se pot lupta cu Steaua la titlu. Fostul selecționer consideră că nici echipa din Ștefan cel Mare nu are șanse la campionat.

”Dacă nu există valoare, degeaba, și asta și datorită salariilor mici la unii jucători. Banul își spune cuvântul. Nu poți să aduci jucători de valoare cu bani puțini. Dacă vrei să câștigi, vrei să ieși campion, să intri în Liga Campionilor trebuie să și investești”, a mai spus Pițurcă.

CS U Craiova - Dinamo, derby-ul etapei a 12-a din Liga 1, programat la Severin, luni, 17 octombrie, de la ora 20:30, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.