• WTA BRD Bucharest Open, sâmbătă, Digi Sport 2: Begu - Suarez Navarro (ACUM), în prima semifinală. Ana Bogdan - Goerges se joacă după terminarea confruntării Irinei
  • International Champions Cup: Barcelona-Juventus se joacă în noaptea de sâmbătă spre duminică (Digi Sport 1, ora 01.00)

 

Gestul lui Denis Alibec din meciul cu CFR Cluj a născut diverse reacții de la antrenorii din România. Fostul selecționer, Victor Pițurcă, este destul de dur cu atacantul și consideră că din cauza comportamentului său nu a rămas la Inter.

Pițurcă este de părere că cei de la FCSB au trecut prea ușor peste gestul atacantului de 26 de ani și susține că dacă jucătorul i-ar face așa ceva lui nu ar mai fi în echipă.

”Dacă-l voi antrena eu și mai face ce a făcut, pleacă repede. Nu e nicio problemă. Poate să facă și 50 de milioane, și 250 de milioane. La mine nu merge așa”, a declarat Victor Pițurcă.

În meciul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 0-0, Alibec a fost schimbat în minutul 61 al partidei și a avut o ieșire nervoasă, a lovit bidoanele cu apă care erau la banca de rezerve, după care a mers direct la vestiare.

Atitudinea atacantului a fost criticată ulterior și de antrenorul celor de la FCSBLaurențiu Reghecampf, dar și de finanțatorul echipei, Gigi BecaliTehnicianul i-a stabilit o pedeapsă lejeră și a spus că Alibec rămâne jucătorul său numărul unu.

Alibec a ajuns la FCSB în această iarnă, achiziționat de la Astra. 2,04 milioane a plătit Becali pentru Alibec. 11 meciuri, 7 goluri și două pase de gol are Alibec în tricoul roș-albastru.

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT