• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

A venit în București să semneze cu FCSB, dar a fost lăsat cu ochii în soare. Bogdan Planic a ajuns la sediul roș-albaștrilor din capital pentru a semna contractul, dar a plecat iritat de la club.

Fundașul central l-a așteptat aproximativ două ore și jumătate pe președintele FCSB, Valeriu Argăseală, dar acesta nu a mai ajuns, fiind la dineul oficial pentru meciul cu Sporting. Planic a fost la sediul clubului însoțit de impresarul său, cei doi aveau și contactul la ei.

Planic nu a dorit să vorbească la ieșirea din sediul clubului și din câte se pare s-a stabilit o nouă întâlnire cu cei de la FCSB. Cele două părți sunt deja înțelese, mai rămâne doar ca jucătorul să-și pună semnătura pe contract.

În vârstă de 25 de ani, fostul jucător al celor de la Vojvodina va efectua mâine vizita medicală, urmând ca mai apoi să semneze contractul, în cazul în care acest lucru nu se va întmpla astăzi, până la ora meciului cu Sporting.

Planic are 25 de ani şi are o cotă de piaţă de 600.000 de euro. Fundaşul a fost adus cu un an în urmă pentru 400.000 de euro de la OFK Belgrad.

40 de meciuri și un gol are Planic în tricoul celor de la Vojvodinia, în toate competițiile.

300.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Planic.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT