• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Plecarea lui Andrei Ivan la FC Krasnodar lasă un gol imens în ofensiva lui Mangia, la doar câteva zile de la începerea campionatului. Marcel Popescu, preşedintele oltenilor, anunţă că până vineri clubul din Bănie va reuşi să facă mai multe mutări, care să acopere pierderea vârfului.

În mai multe rânduri, tehnicianul Mangia şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu lotul pe care îl are la dispoziţie, explicând că e nevoie de întăriri. Acum, odată cu transferul lui Ivan în Rusia, vor exista şi lichidităţile necesare transferării unor fotbalişti importanţi. Cel puţin asta susţine Marcel Popescu, oficialul oltenilor, care garantează că staff-ul tehnic va avea la dispoziţie jucători până vineri, când trebuie trimisă la UEFA lista de fotbalişti pentru turul trei preliminar din Europa League.

"Şi dacă nu pleca Andrei tot am mai fi adus jucători, dar acum plecarea sa impune venirea unui jucător care să sustituie poziţia sa. Aducem însă după un singur criteriu, acela de a fi mai puternici. Suntem în tratative cu mai mulţi jucători. Mai mulţi vor veni până vineri, când se încheie lista pe care trebuie să o trimitem la UEFA”, a spus Popescu la Look Tv.

Pe lângă aducerea unui vârf, devenită prioritară în acest moment, clubul din Bănie vizează întărirea şi celorlalte compartimente: se vrea transferul unui fundaş şi achiziţionarea unui mijlocaş.