• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 1-0. Bănățenii se simt din ce în ce mai bine pe ”Dan Păltinișanu”, după ce au ajuns la patru victorii și două egaluri în cele mai recente șase meciuri disputate pe propria arenă.

Succesul cu ilfovenii este foarte important pentru gruparea de pe Bega, care a trecut pentru prima dată, în actualul sezon, peste pozițiile direct retrogradabile.

”Dacă voi reuși salvarea de la retrogradare, în toate aceste condiții, atunci, da, va fi cea mai importantă realizare din cariera mea și sunt convins că voi fi declarat antrenorului anului în județul Timiș”, a spus Ionuț Popa, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Fotbal Club”, la Digi Sport.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Jucătorii alb-violeților se feresc să vorbească despre salvarea de la retrogradare, cum este cazul lui Straton.

”Dacă nu vom mai aduna puncte, aceste șase puncte din ultima vreme nu ne vor ajuta deloc”, a spus Straton, la Digi Sport.

După ce au luat doar un punct din meciurile cu Pandurii şi ACS Poli Timişoara, jucătorii lui FC Voluntari nu mai sunt atât de liniştiţi. Bănăţenii s-au apropiat la doar trei puncte de ilfoveni.

”În momentul actual suntem la retrogradare, dar vine pauza, așa că sper să ne trezim și să nu mai continuăm în următoarele meciuri prestațiile slabe din ultima vreme”, a spus Dinu Todoran, antrenorul ilfovenilor.