• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ionuţ Popa a ajuns la capătul răbdării la ACS Poli Timişoara. Deşi echipa se află pe loc de play-off, bănăţenii au în continuare probleme financiare.

Eşecul suferit pe finalul meciului cu FC Voluntari, scor 0-1, l-a adus în pragul disperării pe Ionuţ Popa. Problemele financiare de la Timişoara îşi pun amprenta asupra echipei, este convins antrenorul de 64 de ani. ACS Poli a început etapa a 11-a pe loc de play-off.

"La Timisoara, lucrurile se întâmplă cum nu se întâmplă în ţară. La Timişoara, nu se poate finanţa că nu este lege. De ce nu-i băgaţi la puşcărie pe ăia care bagă bani? Dom'le, cer să fie băgaţi la puşcărie cei care finanţează sportul! Că la Timişoara s-a spus că nu e legal. La Timişoara nu e legal, la Timişoara mergem cu autocarul, la Timişoara se mai întâmplă şi furtuna care devastează tot. Numai la Timişoara, ce să mai spunem? Dă-l naiba de play-off", a spus tehnicianul, la microfonul Digi Sport.

În mai 2017, Guvernul a emis o Ordonanță de Urgență prin care le permitea primăriilor să aloce activităților sportive până a 5% din bugetul anual. La Timișoara, însă, primarul Nicolae Robu a anunțat că inițiativa a fost respinsă, din cauza unei note primite din partea Consiliului Concurenței, care preciza că această redirecționare de fonduri ar putea fi interpretată drept ajutor de stat. În actualele condiţii, echipei îi va fi mai greu decât anul trecut să supraviețuiască, în condițiile în care au fost reeșalonate datoriile către Fisc, iar acum trebuie respectate plățile.

5 milioane de lei spera ACS Poli Timișoara să primească din partea primăriei, dar planurile violeților au fost date peste cap.

ACS Poli a rămas în Liga 1 la finalul sezonului trecut după barajul câştigat în faţa arădenilor de la UTA. Bănăţenii porniseră sezonul cu o penalizare de 14 puncte.