• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Unul dintre eroii Viitorului din finalul sezonului din Liga 1, Victor Rîmniceanu, înţelege supărarea patronului FCSB-ului, Gigi Becali, după titlul cucerit de constănţeni, având în vedere diferenţa de buget dintre cele două formaţii.

"Şi eu, dacă eram patron şi băgam atâţia bani, eram supărat să vină cineva din spate şi să îmi ia campionatul cu o medie de vârstă de 22 de ani. Ambiţiile erau foarte mari din partea lor", a declarat portarul Viitorului, la "Digi Sport Matinal".

Rîmniceanu e dezamăgit de decizia FCSB-ului de a contesta la TAS titlul cucerit de Viitorul.

"S-a creat o presiune asupra grupului dinainte de ultimul meci. Toţi am vorbit dimineaţă, la cafea, despre asta, eram toţi induşi de eroare, ziceam că nu se poate aşa ceva, să se întâmple chiar la noi. Numai în România se întâmplă aşa ceva. Asta e ţara în care suntem, dacă era altă echipă şi câştiga titlul nu se ajungea aici. Sunt curios, dacă terminau cele trei echipe la egalitate de puncte şi câştiga Dinamo titlul, se mai făcea tam-tamul ăsta? Cei de la FCSB au încercat înainte de meci să ne destabilizeze, dar n-au putut", s-a întrebat portarul în vârstă de 28 de ani al echipei lui Hagi.

Rîmniceanu a jucat 28 de meciuri în ultimul sezon pentru Viitorul, unde a revenit vara trecută, de la Dinamo, după ce mai jucase pentru constănţeni o jumătate de sezon, între iulie 2015 şi ianuarie 2016.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT