• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Liga 1 a debutat ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și FCSB încă nu a rezolvat transferul unui fundaș central. Nicolae Dică a explicat că trupa patronată de Gigi Becali nu a adus până în acest moment un apărător central, dar că transferul urmează să fie concretizat, de altfel ultimul din această perioadă.

”Știți că trebuie să mai aducem un fundaș central, nu putem sta doar în cei doi. Trebuie să reușim să transferăm. Nu aducem să fie doar la număr. Becali decide, el bagă bani la echipă, nu eu investesc. Doar un fundaș central, e posibil să mai vină și alții, dar fundașul central e cel pe care îl dorim neapărat. În lot mai avem jucători care pot evolua pe acest post, îi poți folosi la unul, două jocuri”, a spus Dică în cadrul conferinței de presă de astăzi.

În continuare, antrenorul de la FCSB este convins că în ciuda declarațiilor, Cosmin Contra se gândește de pe acum la titlu. ”Noi, CFR, Dinamo, Viitorul, Craiova ne vom bate la campionat, nu văd o favorită acum. Noi trebuie să muncim, să luăm fiecare meci în parte, nu înseamnă că suntem de acum campioni, și sezonul trecut s-a spus că Steaua este din start campioană și nu a fost așa. Se gândesc la campionat și transferurile făcute în acest moment, Dinamo e o echipă puternică cu care ne vom lupta la campionat. Au făcut transferuri bune, îi cunoșteau foarte bine pe cei pe care voiau să îi transfere. Albin, Paul Anton erau cunoscuți de ei. Au făcut transferuri bune”, a mai completat Dică.