• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CS U Craiova - ACS Poli Timişoara 2-0. Craiova şi-a creat din nou o mulţime de ocazii în partida disputată azi cu formaţia antrenată de Ionuţ Popa. A învins doar cu 2-0 şi din cauza ratărilor, dar şi pentru că în partea a doua a meciului bănăţenii au ieşit şi ei la joc mai curajos şi au obligat gazdele să aibă grijă şi în apărare.

Golul doi, marcat de Gustavo în minutul 16, a fost unul reuşit la capătul unei faze superbe, lucrate la antrenament, dar pe care până acum jucătorii au refuzat să o facă şi la meciuri. Istoria schemei a fost povestită la final de antrenorul Gigi Mulţescu.

"Nici azi nu voiau să o pună în practică, dar am urlat eu la ei", a povestit antrenorul care urcat Craiova pe locul secund, la egalitate cu Viitorul, ambele cu un punct mai puţin ca Steaua, dar şi cu câte un meci în plus.

Steaua joacă diseară cu Dinamo, de la 20:30, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro, pentru abonaţii RCS-RDS. Cele mai importante faze din Derby-ul României pot fi văzute la liber de toţi userii.

"De la începutul campionatului lucrăm această fază. Eu tot urlu la ei. Dar n-au vrut să bată aşa până acum. Acum însă exersez cu alte perechi de jucători, nu cu cei de la început şi iată că Băluţă şi Gustavo au fost nişte copii mai ascultători. Şi acum voiau să facă altceva, dar am urlat eu la ei şi m-au ascultat. Este una dintre schemele, nu foarte multe, verificate la antrenamente", a mai spus Mulţescu.

 AICI AI PROGRAMUL TV AL CANALELOR DIGI SPORT

În etapa viitoare, sâmbătă, 3 decembrie, de la 20:30, Craiova va evolua la Ovidiu cu Viitorul, iar ACS Poli va juca tot în deplasare, luni, ora 18:00, cu CFR Cluj.

VIDEO CU GOLUL REUȘIT LA CAPĂTUL UNEI FAZE SUPERBE: