• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus - FCSB 1-2. Al șaselea minut de prelungiri al partidei de la Ploiești a adus un moment hilar: George Călințaru a executat un penalty, dar a încercat o ”scăriță” neinspirată, iar Florin Niță a prins fără probleme.

Această execuție a adus un adevărat scandal în vestiarul lui Juventus. Bărbulescu s-ar fi bătut cu Călințaru, iar ultimul a ajuns și la spital, după ce și-a rupt un deget.

Călințaru se pare că este stelist de mic, iar mulți vor fi poate cei care vor face legătură între cele două lucruri. Conform prosport.ro, acesta și-a făcut o poză cu Nicolae Dică, în 2012, în echipamentul Stelei.

Atunci, antrenorul FCSB-ului și mijlocașul erau colegi la Viitorul, iar Călințaru apare în șort pe care se vede clar emblema Stelei.

"Eu v-am adus aici, eu vă distrug pe toți! Nu-i posibil așa ceva! Eu plec, bă, nu mai stau aici. Voi nu sunteți, bă, jucători așa cum v-am crezut. Am făcut spume la gură din cauza voastră. Cum să dai scăriță, bă?! Ați dominat Steaua în 10 oameni. Ne jucăm cu Steaua să dăm scărițe. Suntem idioți rău de tot!", a tunat Daniel Oprița la vestiare, înainte să își anunțe demisia.

Sursa foto: prosport.ro