• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pandurii a primit ieri acceptul Armatei să folosească baza de antrenament din Ghencea, ceea ce a generat un răspuns dur din partea lui Gigi Becali, care a ameninţat cu Tribunalul.

CSA Steaua a venit astăzi cu precizări, susţinând varianta echipei gorjene, care explicase clar încă de joi că suma ridicolă pe care urmează să o plătească - 200 de lei pe zi - vine ca urmare a faptului că va închiria un singur teren.

Armata susţine că formaţia Pandurii a beneficiat de aceleaşi condiţii de închiriere la complexul sportiv din Bulevardul Ghencea, se arată într-un comunicat remis. Gruparea sportivă a armatei precizează că echipei Pandurii nu i s-a închiriat nici complexul sportiv, nici stadionul central de fotbal, nici vreo facilitate a stadionului (vestiare, cabine,etc.), ci doar un teren de antrenament.

Vezi mai jos comunicatul

"Referitor la ultima dezinformare, legată de închirierea complexului Ghencea către echipa Pandurii Târgu-Jiu, precizăm:

a. Speţa este total diferită de problematica legată de FCSB

b.Echipei Pandurii NU I S-A ÎNCHIRIAT

  • Nici complexul sportiv
  • Nici stadionul central de fotbal
  • Nici o facilitate a stadionului (vestiare, cabine, etc.)

c. Echipei Pandurii i s-a închiriat doar UN TEREN DE ANTRENAMENT

d. Costul chiriei acestui teren este de 250 lei/oră – acelaşi cost pe care şi FCSB l-a plătit pentru un teren de antrenament - şi este valabil pentru orice echipă solicitantă, din fotbal sau din orice alt sport; acelaşi cost a fost plătit şi de echipa arabă AL ITTIHAD KALBA FC, care a efectuat un cantonament de pregătire în România", se arată în comunicat.

500.000 de euro pe an cheltuia Steaua în ultima perioadă în care a activat în Ghencea. 24.000 de euro pe lună plătea pentru folosirea bazei de antrenament, plus 30.000 de euro pe meci pentru fiecare partidă jucată pe stadionul Ghencea, cu obligativitatea de a disputa acolo cel puțin 10 meciuri pe teren propriu.