• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gabriel Enache are drum liber spre Steaua. După ce a fost exclus din lot, în urma declaraţiilor făcute la adresa campioanei, Astra a rezolvat transferul unui fundaş dreapta.

Giurgiuvenii s-au înţeles cu Adrian Scarlatache, anunţă sport.ro. Fostul jucător al lui Dinamo va semna un contract până la finalul sezonului cu opţiune de prelungire a înţelegerii. Scarlatache a jucat ultima oară la Khazar Lankaran, echipă pentru care a marcat 11 goluri în peste 100 de apariţii.

În România, fundaşul de 29 de ani a adunat 91 de prezenţe pentru Dinamo, marcând 3 goluri. Fostul internaţional U21 a câştigat campionatul, în 2007, şi Cupa României (2012). Ultimul trofeu a venit după o finală cu Rapid, în care a marcat singurul gol al meciului.

Pentru Astra, acesta este al treilea transfer din această iarnă, după Damien Boudjemaa şi Takayuki Seto, iar liderul dă semne de întărire, după ce iniţial anunţa că se va despărţi de mai mulţi jucători pentru a rezolva problemele financiare. Până acum, nu a plecat niciun fotbalist, dar Constantin Budescu este aproape de o mutare în a doua ligă chineză.