• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la CS U Craiova au ales să-și inaugureze săptămâna trecută noua arenă de cinci stele în compania cehilor de la Slavia Praga. Se pare că în spatele acestui amical se află intenția oltenilor de-a vinde echipa către finanțatorii chinezi care deţin Slavia Praga.

Pachetul majoritar de la CS U Craiova ar putea fi cedat către finanțatorii chinezi care deţin Slavia Praga. Acesta ar fi de fapt și adevăratul motiv pentru care Slavia Praga, o echipă fără prestanță în Europa, a fost invitată pentru a face parte din istoria Craiovei. Slavia Praga este o grupare care este finanțată în prezent de către un grup de investitori chinezi, practic aceeași companie care a devenit, în mod oficial, principal patronat al Rompetrol. În consecință, șefii oltenilor speră să-i convingă pe chinezi să investească și la CS U Craiova, au anunțat colegii de la Fotbal Club.

"Nu pot vorbi acum. Orice informaţie pe care o avem de comunicat o comunicăm pe site-ul oficial al clubului", a spus Mihai Rotaru, patronul actual al echipei, contactat de colegii de la Fotbal Club.

Prezent în cadrul emisiunii Fotbal Club, Gheorghe Mulțescu, fostul tehnician al CS U Craiovei, a spus că cel mai important în această ecuație rămâne echipa.

"Nu contează cine e patron, contează ca Universitatea Craiova să continue să aibă rezultate, să joace. E nevoie de bani pentru asta. Dacă vin şi se vor câştiga trofee, totul e în regulă", a comentat Mulţescu informaţia, la Fotbal Club.