• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Veste proastă pentru dinamoviști. Ionuț Negoiță vrea să renunțe la echipă. Directorul sportiv al echipei, Ionel Dănciulescu, a anunțat în această seară că finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare este dispus să vândă clubul. Din câte se pare, finanțatorul ”câinilor” nu ar mai vrea să audă de echipă.

Dănciulescu susține că Negoiță vrea două milioane de euro pe echipă, ceea ce ar reprezenta 15% din cât a investit până în prezent, ceea ce înseamnă că omul de afaceri a băgat până acum în Dinamo în jur de 13,5 milioane de euro. 

”Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce știu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro.

Este dispus să plece în orice moment dacă se găsește cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit și nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanțeze”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

După cum se știe, în acest moment este pus sechestru pe acțiunile clubului Dinamo, din cauza datoriei de două milioane de euro pe care Negoiță o are către Nicolae Badea.

Înainte să renunțe la club, Negoiță a început să vândă din jucătorii importanți. Primul pe lista celor care vor pleca va fi Costache, care a fost vândut la CFR pentru 800.000 de euro.

”Probabil și de asta a fost vândut Costache, pentru că sunt niște jucători care trebuie să fie plătiți la zi, la fel și angajații clubului. Cam asta este situația la club în momentul de față”, a mai spus Dănciulescu.

Ionuț Negoiță a devenit finanțatorul majoritar al clubului Dinamo la începutul anului 2013.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT