• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 17:15 - Contactat de corespondentul Digi Sport la Iaşi, Ionel Dănciulescu a confirmat informaţia potrivit căreia este dorit la CSM Poli Iaşi şi că va discuta cu cei din conducerea clubului. În cazul în care va accepta oferta moldovenilor, fostul atacant va colabora din nou cu Flavius Stoican, alături de care a lucrat şi la Dinamo


Ştirea iniţială

Ionel Dănciulescu, cel care miercuri, 6 decembrie, a împlinit 41 de ani, a primit prima ofertă oficială, după ce a anunțat că se gândește să plece în iarnă de la Dinamo.

Concret, directorul sportiv al roș-albilor ar putea deveni noul președinte de imagine al celor de la CSM Poli Iași, după cum susțin cei de la ziaruldeiasi.ro. Dănciulescu este așteptat la Iași chiar mâine, vineri, 8 decembrie, acolo unde are deja programată o întâlnire și cu primarul Iașului, Mihai Chirică, pentru a discuta pe această temă.

Fostului atacant i s-a pregătit și o ofertă tentantă, asta după ce oficialii moldovenilor au aflat că în prezent ”Danciu” este remunerat la Dinamo cu 1200 de euro pe lună. 

Dănciulescu este al doilea fost mare fotbalist pe care oficialii clubului din Copou l-au contactat pentru a prelua această funcție, după Adrian Ilie. Fostul mijlocaș al Stelei a declinat oferta, a spus că nu este tentat de o revenire în fotbal și că preferă să se ocupe de afacerile sale.

Decizia de a-l aduce pe Ionel Dănciulescu la Iași vine ca urmare a faptului că cei din conducerea Primăriei nu sunt mulțumiți de erorile grave care s-au făcut la nivelul executivului echipei de fotbal. Tocmai de aceea s-a decis și ca suma alocată celor de la CSM Poli, care era până acum 8 milioane de lei, să fie majorată.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

La începutul lui noiembrie, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, Ionel Dănciulescu a spus, pentru prima oară, că se gândește să plece de la Dinamo.

”M-am tot gândit în ultima vreme și am decis că după pauza de iarnă vreau să fac un pas în spate, vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo!

Acest anunț am vrut să-l fac mai de mult, iar cei apropiați mie știu acest lucru, pentru că am mai vorbit cu ei pe acest subiect. Însă, motivele care m-au împins la luarea acestei decizii vreau să le țin numai pentru mine”, a dezvăluit Ionel Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Ionel Dănciulescu este jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în Liga 1. ”Corbul” are 515 meciuri pe prima scenă din România, reușind să marcheze 214 goluri. Directorul sportiv al ”câinilor” a jucat în Liga 1 pentru Electroputere Craiova, Dinamo și Steaua.

13 trofee a cucerit Dănciulescu în cariera sa. 5 titluri de campion, 5 Cupe ale României și 3 Supercupe. Fostul atacant a ieșit golgheter de două ori în Liga 1.

355 de meciuri are Dănciulescu în tricoul celor de la Dinamo.

129 de meciuri are Dănciulescu în tricoul celor de la Steaua.

41 de ani a împlinit Ionel Dănciulescu.