• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marius Șumudică a primit o veste excelentă și va putea sta iar pe banca Astrei, după ce s-a aflat că a pariat pe mai multe evenimente. Comisia de Recurs a FRF a suspendat executarea pedepsei în cazul său, iar Șumudică își va putea conduce, astfel, echipa încă de miercuri, atunci când Astra joacă în deplasare cu Steaua, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii.

Steaua - Astra este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 17:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

"Îi mulţumesc lui Dani, pentru că a fost mereu alături de mine. Nu m-am simțit singur! Acum, trebuie să plătesc o masă! N-am putut de ziua mea, o să dau de ziua femeii. Amenda s-a redus la 50.000 parcă. Nici nu m-a interesat".

De după masă sunt la antrenamente, deci mă întorc la muncă. Îmi era dor de băieți, de iarbă, de tot ceea înseamnă fotbal. Nu am ținut legătura cu jucătorii, mai ales că nu am numerele lor în memorie, am o listă acasă și mă uit pe ea.

Vor fi două jocuri foarte grele cu Steaua, ei nu au câștigat de 4 meciuri, iar play-off-ul se anunță unul interesant", a fost prima reacție a lui Șumudică.

De la șase luni suspendare, Marius Șumudică rămâne cu o pedeapsă de două luni, iar amenda i-a fost înjumătățită, de la 100.000 la 50.000 de lei. Tehnicianul va avea însă o penalizare efectivă de o lună și trei săptămâni, după ce nu s-a dus la antrenemantele echipei sale în ultimele 10 zile, iar la meciul cu Viitorul, 2-0, primul din play-off, a stat în tribună, fără să comunice cu staff-ul său.