• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Poate surprinzător, amânarea duelului dintre Dinamo și Chiajna nu le-a picat bine roș-albilor.

Dinamoviștii ar fi vrut să joace meciul cu ilfovenii de miercuri seara, chit că Vasile Miriuță abia l-a înlocuit pe Cosmin Contra, iar duminică seara, de la ora 20:30, e programat marele derby cu FCSB, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Nu știu dacă ne încurcă această situație. Sper să fie de bun augur, pentru că, știți cu toții, avem un nou antrenor. Acum, el are mai multe zile la dispoziție să pregatească meciul cu Steaua.

Echipa a venit la antrenament, pentru că trebuie să facă o mișcare. Dimineața nu s-a făcut antrenament și o zi pierdută nu e de bun augur pentru noi", a spus Ionel Dănciulescu, la microfonul Digi Sport.

Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a amâna meciul dintre Dinamo şi Concordia, din cauza ameninţării cu furtună şi a sfaturilor primite din partea Primăriei Capitalei.

Chiar dacă meciul ar fi trebuit reprogramat în maximum 24 de ore, din cauza faptului că joi se dispută deja trei partide, duelul va fi reprogramat la o dată ce va fi anunţată curând.