• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Trimis de Becali şi Dică la echipa a doua, după ce - aşa cum a dezvăluit patronul - a avut o viaţă total nesportivă de la sosirea în Bucureşti, Golofca e decis să revină pe calea dreaptă. A marcat azi pentru FCSB2, iar fostul coleg, Laurenţiu Buş, i-a transmis un mesaj de încurajare.

În ultimele zile, escapadele lui Golofca au fost intens mediatizate de media de sport din ţara noastră. Venit cu mare tam-tam de la Botoşani, mijlocaşul a ajuns la echipa secundă, însă pare decis să se îndrepte. A avut o evoluţie foarte bună, vineri, contra echipei secunde de la Voluntari, marcând şi un gol, şi aşteaptă o nouă şansă.

Chiar dacă oficialii de la Botoşani şi-au manifestat intenţia de a-l aduce înapoi în iarnă, Buş, fostul său coleg, este de părere că fotbalistul de 27 de ani îşi va lua revanşa în tricoul FCSB-ului.

Îmi pare rău pentru el, e un băiat serios. Ar merita mult mai multă atenţie şi încredere, e un fotbalist bun, a demonstrat în Liga 1. Dacă va mai primi şanse să joace, va demonstra că nu e aşa cum se spune. Am văzut că se discută să revină aici. Noi îl aşteptăm cu braţele deschise dar cred că mai are de demonstrat acolo. Dacă ai o mentalitate slabă, te ating lucrurile astea şi îţi afectează foarte mult randamentul. Nu cred că este cazul lui Cătălin pentru că este călit”, a spus Laurenţiu Buş.

În privinţa meciului avut de echipa sa în acest weekend, contra liderului, Buş are încredere că moldovenii pot produce surpriza: "Ne așteaptă un meci greu. Cu toții știm că CFR Cluj este liderul campionatului și după părerea mea este poate cea mai bună echipă din Liga 1 la momentul acesta. Nu cred că este FC Botoșani o victimă. Cred că va fi o pradă greu de ucis să zic așa”.

CFR - Botoşani se joacă duminică, de la 20:45, în direct pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.