• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Noul stadion ”Ion Oblemenco” din Craiova este gata, motiv pentru care jucătorii celor de la CS U au și efectuat un prim antrenament pe ”OZN”-ul care a costat 60 de milioane de euro. Elevii lui Devis Mangia au fost încântați de construcție, dar s-au mai bosumflat după ce au călcat pe gazon.

”Au fost mici probleme cu gazonul, dar eu sper ca până la ora meciului cu FCSB să se prindă și să fie ok la start”, a spus Alexandru Băluță, cel mai bun jucător al oltenilor din acest moment.

Și Alexandru Mateiu s-a plâns de calitatea suprafeței de joc, mai ales că aceasta este nouă.

”Gazonul este... bun, dar se putea și mai bun!”, a replicat și mijlocașul.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Jucătorii celor de la CS U Craiova au efectuat, marți, primul antrenament pe noua arenă din Bănie. Stadionul este pregătit deja pentru inaugurare, însă, deocamdată, nu este cunoscută și data oficială la care va avea loc primul meci pentru acesta.

Cel mai probabil, CS U Craiova își va inaugura noua arenă la meciul cu FCSB, programat duminică, 29 octombrie, de la ora 20:45, la Digi Sport 1.

CS U Craiova a postat pe contul oficial de Facebook imagini spectaculoase cu noua arenă ”Ion Oblemenco”, pe care oltenii își vor disputa meciurile de pe teren propriu.

Pozele cu care se laudă craiovenii prezintă stadionul de 50 de milioane de euro noaptea, atunci când arena va străluci în lumina reflectoarelor.