• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CFR Cluj nu a trecut cu vederea absenţele a cinci jucători de la reunirea lotului ardelenilor, care a avut loc pe 5 ianuarie.

Gruparea din Gruia a amendat cu 3300 de euro fotbaliştii care au ajuns mai târziu la antrenamentele conduse de Vasile Miriuţă.

Astfel, portarul Traian Marc a fost sancţionat cu 500 de euro, iar Tiago Lopes, Filipe Nascimento, Juan Carlos Ruiz şi Billel Omrani au primit amenzi de câte 700 de euro.

Clujenii intenţionează însă să folosească fondul de amenzi pentru a le oferi o masă jucătorilor după primele victorii oficiale din 2017.

CFR Cluj va efectua un cantonament în Cipru în perioada 14-28 ianuarie, în decursul căruia vor juca patru partide amicale.

PROGRAMUL PARTIDELOR DE PREGĂTIRE DIN CIPRU

17 ianuarie: CFR Cluj - UFA (Rusia)
20 ianuarie: CFR Cluj - Karmiotissa (Cipru)
24 ianuarie: CFR Cluj - Arka Gdynia (Polonia)
27 ianuarie: CFR Cluj - Korona Kielce (Polonia)

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT