• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florinel Coman a ajuns astăzi la FCSB și se va alătura lotului condus de Nicolae Dică în cel mai scurt timp. Atacantul de 19 ani a fost prezentat oficial astăzi și se declară extrem de încântat de realizarea transferului.

Coman a anunțat că în copilărie ținea cu Dinamo, dar este convins că acest lucru nu va fi o piedică în integrarea sa la FCSB.

"Sunt fericit şi cred că este un pas înainte pentru mine. Sunt şi colegii mei aici, sper să nu dezamăgesc. Am avut presiune şi la Viitorul, ştiu ce e aia presiunea. Am venit să fac un pas mare simţeam că trebuie să fac o schimbare. În copilărie am ţinut cu Dinamo. Iubeam tripleta Claudiu Niculescu – Ganea – Dănciulescu", a declarat, sincer, Florinel Coman, completat de Becali: "La noi câştigă de cinci ori mai mult decât lua la Viitorul".

Coman este un jucător crescut de Luceafărul Brăila și transferat de Academia Hagi în 2011, fiind luat la echipa mare în 2016.

46 de meciuri, 6 goluri și 8 pase de gol are Coman pentru Viitorul.

2 milioane de euro, plus 500.000 bouns dacă FCSB se califică în grupele Champions League în sezonul următor și 20% în cazul unui viitor transfer, va plăti Becali pentru Coman.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT