• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Bogdan Planic a devenit oficial noul jucător al celor de la FCSB şi este prezent în această seară la Arena Naţională, pentru a-şi susţine noii colegi în tentativa lor de a o elimina pe Sporting Lisabona şi de a ajunge astfel în grupele Ligii Campionilor.

Fundaşul sârb de 25 de ani este încântat că a primit şansa de a evolua la o fostă campioană a Europei şi promite că va da totul pentru a se impune în echipa lui Nicolae Dică.

"Sunt fericit. Am aşteptat toată ziua ca să semnez contractul, dar sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine, e o echipă mare, care a fost campioana Europei. E un pas mare pentru mine, sper să dovedesc că merit să joc aici.

Voi face totul ca antrenorul să mă placă şi voi munci din greu pentru această şansă", a declarat Planic, înaintea meciului dintre FCSB şi Sporting, din play-off-ul UCL.

Jucătorul transferat de la Vojvodina Novi Sad aşteaptă o victorie în meciul cu Sporting, pentru a avea oportunitatea de a evolua în cea mai importantă competiţie la nivel de club.

"Ar însemna foarte mult să joc în grupele UCL. Sper ca Steaua să câştige în această seară şi că vom ajunge în grupe", a spus Planic.