• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Devis Mangia este antrenorul alături de care cei de la CS U Craiova speră să dea lovitura în viitorul sezon al Ligii 1. Despre calitățile tehnicianului italian a vorbit și Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al Stelei. Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, tehnicianul crede că oltenii au făcut o alegere potrivită.

”Nu-l știu personal pe Devis Mangia, pentru că ne despart două generații, dar am auzit foarte multe despre ei. Este un antrenor foarte bine pregătit, pragmatic, a avut rezultate pe teren, dar s-a remarcat și prin faptul că are o relație foarte bună cu jucătorii, știe să formeze și să crească tinerii.

Aceste calități l-au făcut să ajungă să fie și selecționer la tineret”, a spus Pedrazzini.

Chestionat de ce Mangia nu a avut rezultate, până acum, și la echipe de club, italo-românul a replicat:

”A fost la Valenvia, apoi a ajuns la Palermo, a promovat echipa în Liga 1, dar după aceea nu l-a ajutat deloc conjuctura. Vă spun însă că este un antrenor foarte bine pregătit, sper că va face treabă bună în Liga 1!.

Pedrazzini îl avertizează pe Mangia asupra presiunii ce va fi exercitată asupra sa, despre care spune că va fi mai puternică decât cea din Italia.

”Mangia va trebui să gestioneze cu tact presiunea ce se va exercita asupra sa. Presiunea va fi mai mare ca in Italia, pentru că în afară de presă, suporteri, aici presiunea vine de peste tot, de la toți oamenii aflați în fenomen. Nu-i va fi ușor”, a mai spus Pedrazzini, la Digi Sport.

La CS U Craiova, Mangia va fi ajutat de Adrian Iencsi, dar şi de un colaborator italian, "pe care îl voi alege în zilele următoare". De asemenea, staff-ul va fi completat de un preparator fizic român, Cornel Blejan, un altul italian, antrenorul cu portarii Cătălin Mulţescu, nimeni altul decât fiul fostului antrenor, Gigi Mulţescu, în timp ce Corneliu Papură se va ocupa de analiza video. Totodată, gruparea din Bănie va beneficia de personal care va avea în grijă monitorizarea antrenamentelor, nutriţia şi recuperarea fizică.