• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Problemele financiare de la Pandurii au pus în pericol disputarea cu spectatori a partidei de la Severin, contra lui FC Botoșani. Firma care asigură securitatea la jocurile de acasă ale gorjenilor a refuzat iniţial să fie prezentă la meci din cauza datoriilor pe care clubul din Târgu Jiu le are.

Problema a fost rezolvată în cele din urmă de către Marin Condescu. Potrivit informaţiilor Digi Sport, acesta a avut o întâlnire cu reprezentanții firmei și a reușit să-i convingă pe aceștia să asigure securitatea la partida cu Botoșani. Condescu le-a promis acestora că va achita în cel mai scurt timp datoriile clubului către ei.

Patronii firmei le-au transmis celor de la Pandurii că în cazul în care datoriile nu vor fi achitate zilele următoare, partida cu moldovenii va fi ultima la care vor asigura securitatea.

Gorjenii au anunțat oficial, încă de vineri, 7 octombrie, că au demarat procedura de intrare în insolvență. Salvarea clubului din Tg. Jiu ar urma să vină de la fostul președinte Marin Condescu, care a promis că va încerca, împreună cu Sindicatul Minier Oltenia, să ajute clubul cu bani. În acest moment gorjenii au datorii, către terți, de peste 700.000 de euro.

ASA Tg. Mureş şi CFR Cluj sunt celelalte echipe din Liga 1 aflate în insolvenţă. Rapid, U Cluj, Oţelul şi Farul, în schimb, n-au putut respecta planul de reorganizare şi au ajuns la faliment. Dinamo este singura echipă care a reușit să iasă din insolvență.