• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Sâmbătă, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, ACS Poli Timișoara are un meci greu pe terenul Viitorului. Înaintea meciului de la Ovidiu, Ionuț Popa nu are parte de liniște, problemele cu banii din Banat fiind deja cunoscute.

Tehnicianul Timișoarei avea de gând să-l titularizeze la Ovidiu pe Camaldine Abraw. Numai că atacantul a șocat pe toată lumea, venind cu bagajele făcute la antrenamentul de joi. El e decis să plece de la Timișoara, din cauza restanțelor financiare, scrie Gazeta.

În cele din urmă, togolezul a făcut ședința de pregătire, dar ar putea să nu mai fie titular cu Viitorul.

"Acum am auzit și eu. Cei din conducere l-au chemat să-i plătească chiria. Nu știu care sunt pretențiile lui. Nu am discutat nici cu impresarul său. N-am avut ocazia să vorbesc cu el. Am stabilit să nu mai vorbim de acest lucru. Cei care discută asta cu mine înseamnă că nu sunt paroliști. Gândisem meciul cu Abraw titular. Drăghici nu are ritm", a declarat Ionuț Popa.

După egalul cu Juventus, 1-1, de la începutul lunii noiembrie, Popa l-a făcut praf pe Abraw, însă atunci l-a pus la zid și pe portarul Curileac.

După ce și-a descărcat nervii pe fotbaliști în vestiar, Popa a afirmat că cei doi ar fi avut soarta lui Andres Escobar (n.r. - fundașul columbian al lui Atletico Nacional, ucis la Medellin, după Cupa Mondială din 1994, după ce, în ultimul meci de la turneul final, cel cu SUA, și-a înscris un autogol) dacă erau în Columbia.

Dacă făceam ce trebuia să fac, eram în Columbia, și, în Columbia, portarul meu, Curileac, și vârful erau împușcați. Escobar așa a fost împușcat. N-ajungem acolo, dar își bat joc de munca echipei. Ăla singur cu poarta, se face că dă, singur, la 10 metri. Singur, îi dai, faci 2-0 și s-a terminat. Iar ăsta stă în poartă acolo... Și era să iau bătaie acum, dacă ăla dădea jos, undeva, și nu în brațe la portar, era gata...”, a declarat Ionuț Popa, la finalul partidei.

Camaldine Abraw, în vârstă de 27 de ani, a venit liber de contract la Timișoara, în luna octombrie. El a bifat 4 meciuri în Liga 1 și a fost de fiecare dată titular.