• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nicolae Dică se confruntă cu mari probleme de lot înainte de reluarea campionatului. Şase jucători sunt în acest moment incerţi pentru partida de vineri, cu Voluntari.

Liga 1 programează la acest final de săptămână, în direct la Digi Sport 1, prima etapă a returului sezonului regulat. Cu toate că este unul dintre cei mai privilegiaţi antrenori, având un lot numeros şi valoros, Nicolae Dică e într-o situaţie ingrată.

Concret, Florinel Coman, Dennis Man, Denis Alibec, Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii şi Constantin Budescu sunt indisponibili în acest moment din cauza accidentărilor. Staff-ul medical face tot posibilul să recupereze măcar 2-3 jucători până la partida cu ilfovenii, dar, având în vedere că săptămâna viitoare urmează partida din Europa League, vom vedea cât de mult va fi dispus staff-ul tehnic să rişte.

Lotul numeros şi echilibrat pe care Dică îl are la dispoziţie îi oferă variante antrenorului FCSB. Imediat după victoria cu Sepsi, scor 4-0, Nicolae Dică s-a apărat precizând că filosofia sa de joc implică rotaţia titularilor din cauza programului încărcat: "Am văzut că mulţi m-au criticat pentru rotaţia din echipă. Am văzut că şi FC Barcelona, în meciul de azi a făcut cinci schimbări în echipă faţă de meciul din Champions League. Probabil că şi cei de acolo greşesc, cum greşesc şi eu. Asta e gândirea mea, avusesem trei meciuri foarte grele: cu CFR, Dinamo şi în Europa League. Era normal să fac ceva schimbări, aveam nevoie de jucători proaspeţi. E normal să fie obosiţi jucătorii", a declarat Dică imediat după partida de la Braşov.

FCSB este pe locul doi în Liga 1, cu 28 de puncte, cu patru mai puţine decât liderul CFR Cluj.

Voluntari - FCSB, din etapa a 14-a a Ligii 1, se joacă vineri de la 20:45, în direct pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.