• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Florin Prunea, preşedintele echipei CSMS Iaşi, a părut foarte convins atunci când a răspuns la întrebarea ce crede despre scandalul legat de pariuri, în care este implicat şi antrenorul Iaşiului, Nicolo Napoli. "Dacă s-ar da drumul la un dosar adevărat cu cei din lumea fotbalului care joacă la pariuri, probabil că fotbalul de la noi s-ar închide", a fost afirmaţia care i-a surprins pe cei din platoul Digi Sport Matinal, emisiune moderată de Dan Filoti în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între 10:00 şi 12:00.

Declaraţia lui Prunea vine cu o zi înaintea verdictului în cazul Marius Şumudică. Antrenorul Astrei e singura persoană din fotbalul nostru care a recunoscut că a jucat la pariuri, însă a susţinut în faţa membrilor comisiei că poate dovedi buna sa credinţă. Că nu ar fi pariat niciodată pe echipa pe care o antrenează şi că nici nu a câştigat vreodată pe mize puse la meciuri din Liga 1. Sentinţa va veni miercuri după-amiază, iar Şumudică speră să primească o pedeapsă minimă, care să-i permită să continue la Astra.

"Nici nu vă vine să credeţi cât de mulţi joacă la pariuri. Am auzit lucruri incredibile, de pariuri pe cartonaşe galbene în minutul cutare, cu cote extraordinare, şi multe altele. Normal că ăia care se ţin de astfel de scheme se duc la echipe unde jucătorii nu şi-au primit salariile de mai multe luni şi sunt nemulţumiri mari", a mai spus Prunea.

În afara lui Şumudică, în presă s-a scris că Nicolo Napoli ar fi avut un cont la pariuri, dar a motivat că fiul său juca pe el, iar Flavius Stoican, şi el cu un cont asemănător, a declarat că fratele său îl folosea pentru a juca poker online.