• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Florin Prunea nu renunţă prea uşor la funcţia de preşedinte al Politehnicii Iaşi. Fostul portar al naţionalei României a dezvăluit că nu a fost înştiinţat că a fost pus pe liber mai devreme de finalul contractului, aşa cum digisport.ro anunţase în urmă cu o zi.

"N-am primit nicio hârtie că sunt demis, aşa că mâine voi fi la reunire", a fost reacţia lui Prunea, care îşi încheie pe 23 iulie contractul cu CSM Politehnica Iaşi.

Moldovenii au decis să-i plătească 20 000 de euro în plus lui Prunea pentru a-l forţa să plece încă de acum, pe lângă restanţele de 53 000 de euro din perioada contractuală, pe care Florin Prunea le mai are de primit.

CSM Politehnica Iaşi şi-a schimbat conducerea şi antrenorul în această vară după venirea investitorilor ruşi de la Fotbal Hebdo, care s-au angajat că vor transfera jucători şi vor achita datoriile curente.

Oficialităţile ieşene au anunţat că vor începe să achite datoriile de aproximativ zece milioane de lei pe care le-a adunat clubul.

Flavius Stoican este noul antrenor, iar Adrian Ambrosie noul preşedinte al Iaşiului, care a transferat deja opt fotbalişti în această vară.

Ce fotbalişti a adus până acum nouă conducere la Iaşi:

1. Patrick Petre (20 de ani) - împrumut pentru un sezon de la Dinamo. Confirmat pe site-ul oficial al clubului
2. Ivan Kelava (29 de ani) - portar care a jucat în Liga Campionilor și Serie A TIM. Confirmat pe site-ul oficial
3. Luwagga Kizito (23 de ani) - fundaș dreapta, care a jucat la Feirense. Confirmat pe site-ul oficial
4. Bernardo Tengarrinha (28 de ani), mijlocaş la închidere, fost căpitan al lui Boavista Porto. Confirmat de site-ul oficial
5. Luis Carlos Almada Soares ”Platini” (31 de ani) - mijlocaș care a mai jucat pentru CSKA Sofia și Omonia Nicosia. Confirmat pe site-ul oficial
6. Tito Fernando da Silva Pinto (28 de ani) - atacant brazilian, adus de la Confianca, locul 6 în liga a treia din Brazilia
7. Andre Marques ( 29 de ani) - fundaş stânga, portughez,. Confirmat de site-ul oficial
8. Pedro Mendes (23 ani) - mijlocaş ofensiv, portughez. Confirmat de site-ul oficial

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT