• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Continuă haosul la Iași. CSM Poli Iași avea reunirea programată pentru astăzi, dar nu s-au putut antrena pentru că nu au avut acces la vestiar. Florin Prunea a ieșit la atac și cere o anchetă la club. Fostul internațional a fost pus pe liber de noii investitori ai echipei, dar nu renunță.

”Cer în mod oficial, ca membru în Comitetul Executiv, ca fost internațional, ca președinte de club, o anchetă la ceea ce se întâmplă la club. E fără precedent, nu am mai văzut până acum și am ani în fotbal.

Jucătorii să se prezinte la reunire și să nu aibă unde să se schimbe, să nu aibă echipament. Jucătorii s-au prezentat la locul lor de muncă și nu sunt lăsați să-și facă meseria în mod corect”, a declarat Florin Prunea.

CSM Politehnica Iaşi şi-a schimbat conducerea şi antrenorul în această vară după venirea investitorilor ruşi de la Fotbal Hebdo, care s-au angajat că vor transfera jucători şi vor achita datoriile curente. Noul președinte al clubului este Adrian Ambrosie, pe care Prunea l-a atacat destul de dur. De criticile fostului jucător din ”Generația de Aur” nu au scăpat nici noii investitori ai echipei, pe care-i consideră excroci.

”Ambrosie, ăsta, nu-i sănătos la cap, domnule, i s-a ridicat dreptul de semnătură acum 3 zile de către comitetul director și el semnează contracte. Sunt lucruri grave care se întâmplă. Așa-zișii investitori sunt niște escroci.

Sunt jucători de proastă factură, slabi, îmi asum ce spun, aici se spală bani! Vorbim de salarii plătite prin Transnistria, prin Tiraspol și o să vedeți în documentele care vor fi la FRF. Mă voi întoarce la Iași președinte de club, odată și odată”, susține Prunea.

Prunea a dezvăluit cum au fost tratați jucătorii echipei și susține că aceștia au fost jigniți de noua conducere. Prunea se teme de faptul ca echipa să nu fie băgată în faliment.

”Au fost doar 3 jucători. Cei care au fost la negocieri: Frăsinescu, Cristea și Mihalache, li s-a spus foarte clar: sunteți de umplutură, dar din partea primăriei s-au făcut presiuni foarte mari să fie opriți în lot.

Am rămas stupefiat când am auzit de la băieți ce li s-a spus. Sper să meargă treaba bine, să își ia și băieții banii, să nu se întâmple vreo nenorocire, să intre clubul în faliment, că există și pericolul ăsta”, a spus Prunea.

Prezent și el la reunire, Eugen Neagoe a rămas surprins de cum au fost tratați și a povestit ce a găsit la stadion.

”Nu am trăit asemenea momente niciodată, din păcate azi le-am trăit. Nici în vestiar nu am putut intra, am văzut că e totul spart acolo, chiar nimeni, absolut nimeni nu ne-a așteptat. Efectiv nu am putut face antrenament.

Sincer e tragic ce se întâmplă, suntem în 2017. Ne dorim un fotbal profi, dar din păcate suntem aici unde suntem, unde ați văzut cu toții și nu s-a luat absolut nicio măsura până în acest moment”, a spus și Eugen Neagoe.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT