• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Cristi Pulhac este aproape de a fi înregimentat la Petrolul. Fostul dinamovist a vorbit despre situaţia sa, dar şi despre cât de mari sunt şansele "lupilor" să scape de retrogradare.

Mihai Stoichiţă are nevoie de o mică minune pentru a salva Petrolul de liga secundă, dar pentru realizarea obiectivului are nevoie de întăriri serioase. Primul jucător care ar putea să se alăture "haitei" este Cristi Pulhac, testat ieri în partida de verificare contra divizionarei secunde ACS Berceni, scor 4-3 pentru "lupi".

În vârstă de 31 de ani, fundaşul stânga care a evoluat ultima oară la Zawisza Bydgoszcz a vorbit despre posibilitatea de a semna un contract cu Petrolul.

"Se cunoaşte că nu am mai jucat de mult. Dar voi recupera, nu-mi fac probleme din cauza asta. Îmi doresc să ajut Petrolul, dar am nevoie ca şi Petrolul să mă ajute pe mine să revin în circuit. Am avut deja o discuţie cu conducerea, vom mai vorbi şi zilele următoare", a declarat apărătorul.

După 17 etape din Liga 1, Petrolul e ultima cu doar 5 puncte, însă acest lucru nu înseamnă automat că echipa e condamnată la retrogradare, crede Pulhac. Sistemul cu play-out le dă o speranţă în plus formaţiilor care în sezonul regulat au rezultate foarte slabe.

"Am jucat în acelaşi sistem în Polonia, iar înjumătăţirea punctelor avantajează echipele care sunt clasate mai jos. Nu este nimic pierdut", a mai spus Pulhac.

"Pulhac nu e în probe, problema cu el va fi rezolvată în câteva zile. Se vede că ştie fotbal, dar nu are încă prospeţime. Orice jucător care poate să ne ajute în acest moment e binevenit"
Mihai Stoichiţă, antrenor Petrolul

Întrebat dacă nu a fost tentat de o revenire în Ştefan cel Mare, Pulhac a fost franc: "Nu, la Dinamo, am mai spus, se încearcă o strategie cu tineri. Lucrurile par să meargă, echipa e angrenată pentru câştigarea tuturor trofeelor".