• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Contestat dur de ultrașii lui Dinamo, care i-au cerut să plece din "Groapă," Steliano Filip este apărat de un fost coleg din Ștefan cel Mare, Ștefan Bărboianu.

"Nu mai pot. Nu e corect. Au ajuns să îmi înjure soția și fetița. E prea mult! Să mă înjure pe mine, să spună ce vor de mine, dar să înjure de soție și fetiță?", a spus Steliano Filip, potrivit Gazetei, după ce ultrașii s-au dus în cantonamentul lui Dinamo.

Jucătorul aflat acum la Concordia Chiajna îl laudă pe Filip, despre care spune că este un jucător valoros, care s-a comportat ca un profesionist, în perioada în care cei doi au fost colegi.

"Steliano Filip este un jucător foarte bun, poate spune oricine orice. La Dinamo, toţi ochii sunt aţintiţi spre tine. Nu poţi să te duci să bei o limonadă. Dacă cineva are un pahar de vin lângă tine, se consideră că ai băut şi tu.

Cât am fost eu la Dinamo, Steliano a fost un profesionist, un copil care a muncit foarte mult ca să ajungă unde este acum, iar asta numai datorită calităţilor şi a dorinţei de a progresa", a spus Bărboianu.

Ștefan Bărboianu a jucat în două perioade pentru Dinamo: 2011 și 2014-2015.