• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Juventus-FCSB 1-2. "Scăriţa" încercată de Călinţaru la ultima fază a meciului disputat pe gazonul de la Ploieşti l-a mirat foarte mult pe fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi. Nu neapărat pentru că fotbalistul a ales un astfel de procedeu, cât pentru situaţia în care era Juventus în respectivul moment, iar jucătorul a considerat mai important să iasă el în evidenţă în loc să bată serios şi să-i ofere echipei mai multe şanse să câştige un punct.

"Nu vreau să comentez prea mult, mai ales că atmosfera la Juventus nu este deloc bună. Mi se pare ciudat momentul în care şi-a ales Călinţaru să execute în acest mod un penalty. Era ultimul minut, echipa era cu un om mai puţin, portarul era accidentat. Mă opresc aici pentru că nu are rost să spun cine ştie ce şi să se interpreteze. Dar, ca să fiu sincer până la capăt, m-ar fi bucurat să se termine egal, ca să fie mulţumiţi şi Dică şi Opriţa", a declarat Mirel Rădoi, cel care a fost prezent la meci alături de fostul său coechipier George Ogăraru.

Mirel Rădoi a obţinut carnetul de antrenor la Coverciano, categoriile B şi C, iar anul viitor se va înscrie la Bucureşti pentru categoria A, cea care i-ar da dreptul să stea pe banca unei echipe din Liga 1, ca antrenor secund. Este exact situaţia în care se află Nicolae Dică în acest moment.