• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Florin Răducioiu vrea să vadă un duel între Dinamo şi AC Milan în turul trei preliminar al Europa League şi speră ca dinamoviştii să nu rămână fără antrenor până atunci.

Europa bate la ușă, iar Dinamo nu a realizat încă niciun transfer. Cosmin Contra rămâne cel mai puternic atu al dinamoviștilor în cursa pentru calificarea în grupe. Antrenorul nu exclude, însă, plecarea din Ștefan cel Mare dacă nu îi vor fi aduși jucători.

"Sper să nu plece pentru că este un antrenor bun și îl apreciez foarte mult. Eu nu aș putea să-i iau locul pentru că eu nu sunt antrenor" a declarat fostul atacant, în prezent director general la Academia lui Atletico Madrid de la București.

Calificată în Europa League după o pauză de cinci ani, Dinamo are misiune grea în turul trei preliminar. Zenit, Galatasaray, Sparta Praga, Olympique Marseille și AC Milan se numără printre posibilele adversare ale "câinilor".

Fost jucător la Dinamo și AC Milan, Răducioiu și-ar dori să vadă o confruntare între cele două pe San Siro. Tragere la sorți a turului 3 preliminar va avea loc pe 14 iulie, iar partidele se vor disputa pe 27 iulie și 3 august.

"Mi-ai dori ca Dinamo să pice cu AC Milan. Ar fi ceva extraordinar pentru mine chiar dacă Milan nu mai e cel pe care îl cunosc eu. Oricum voi ține cu Dinamo pentru că datorită lor am ajuns fotbalist și m-am realizat" a recunoscut Răduciouiu.