• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - Astra 1-1. Roș-albaștrii nu au reușit decât o remiză în fața campioanei din urmă cu două sezoane și la finalul partidei Nicolae Dică, Gigi Becali și Mihai Stoica au acuzat arbitrajul și au pus tunurile pe CFR, formația ardeleană fiind cea care ar beneficia de erorile oamenilor în negru.

"Se vede clar ce se întâmplă", a spus Dică la final, pentru ca Mihai Stoica să fie şi mai direct. "Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere", a scris oficialul roş-albaştrilor pe Facebook.

"L-au adus pe Zamfir din Italia (n.r. acesta a avut o funcţie administrativă la Bari) şi au început iar. În condiţiile astea noi şi Dinamo ne batem pentru locul doi, pentru că locul unu e al CFR-ului. După ce că au echipă bună, au şi trei arbitri care joacă pentru ei. Poţi să lupţi 11 contra 14?" a adăugat Becali.

Răspunsul feroviarilor a venit prin intermediul lui Iuliu Mureșan, directorul general al CFR-ului.

"Noi nu ne ocupăm de lucruri de genul acesta. Eram cu cineva și ne uitam la meci și îi spuneam că avem o grupă de copii și juniori și creștem arbitri. Acasă am tot timpul vreo 4-5 arbitri. Este o glumă, evident. Niciodată un club nu se ocupă cu așa ceva. Și dacă te-ai ocupa sunt sigur că există niște organe ale statului care ar lua măsuri. Arbitrii mai greșesc. Au greșit și împotriva noastră. Nu văd care este problema" a declarat Mureșan în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Special.

Oficialul ardelenilor a recunoscut că brigada condusă de Adrian Cojocaru a greșit la faza în care a fost implicat Golofca, dar a avut o replică pe măsură și pentru Mihai Stoica.

"Arbitrii greșesc, dar de ce nu vedem greșelile echipelor noastre, ale antrenorilor noștri. E adevărat, și eu sunt de acord că arbitrii greșesc destul de mult. E o fază grea. Mi s-a părut că nu a fost ofsaid, dar asta nu înseamnă că arbitrul s-a gândit la noi. Să nu câștige Steaua. Mă bucur Mihai Stoica că este fanul nostru. E părerea lui" a mai spus directorul general al clujenilor.

Mureșan a dezvăluit și că Răzvan Zamfir, cel despre care Becali a dat de înțeles că-i ajută pe ardeleni să umble la arbitri, nu face parte din conducerea clubului.

"Domnul Zamfir nu are nicio funcție oficială la CFR. El este finul meu, suntem prieteni și este suporter al CFR-ului, dar doar atât" a încheiat Mureșan.